Hoffman Psychologen is de praktijk van Frenneke Hoffman. (27-09-1970).
Frenneke heeft een ruime werkervaring als psychologe in de eerste en tweede lijn.

Zij is per 1 april 2008 gestart met haar eigen praktijk, na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als psychologe bij een grote praktijk in Vught. Daarvoor heeft zij enkele jaren bij de GGZ in Eindhoven gewerkt, alwaar ze haar opleiding tot gz-psycholoog heeft genoten.

Frenneke is haar loopbaan begonnen bij HSK (Hoogduin, Schaap en Kladler) als gedragstherapeute. Ze is in 1997 afgestudeerd als psychologe in de klinische psychologie aan de Universiteit van Utrecht.

De kracht van Frenneke is haar warmte en oprechtheid, in combinatie met een professionele houding. Ze is bekwaam en kundig, menselijk en betrokken (aldus een supervisor en een collega).

Frenneke blijft zich voortdurend verder ontwikkelen in haar vak middels supervisie, intervisie, deelname aan congressen, middels het volgen van trainingen en nascholingsactiviteiten. Ze werkt met Cognitieve gedragstherapie, met Mindfulness, met ACT, met EMDR en met Positieve psychologie.

Frenneke is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Per 1 september heeft Hoffmanpsychologen een samenwerking met Pieter de Roij in Gezondheidscentrum Pax et Bonum.

Therapiet.nl is naam van de praktijk van Pieter de Roij (21-11-1965).
In 1998 is hij zijn praktijk gestart aan huis. Naast de werkzaamheden als klinisch psycholoog en psychotherapeut in zijn eigen praktijk heeft hij ruim werkervaring opgedaan op verschillende plaatsen in de (specialistische) geestelijke gezondheidszorg (GGzE, PEC, Viersprong, RvA en Breburg).

Verder draagt hij al jaren bij aan de opleiding van GZ-psychologen in opleiding middels onderwijs, supervisie en leertherapie. In therapie kun je samen met Pieter uitzoeken wat je lijden je te vertellen heeft, waartoe het je oproept en aanzet. Hij zal je ook ondersteunen in de kleine of grotere stappen, die tot acceptatie of verandering leiden.

Pieter staat voor de professionele houding zoals die beschreven staat in de beroepscode. Tegelijkertijd zoekt hij samen met jou naar het persoonlijke contact, dat het succes van de therapie brengt. Pieter blijft zich voortdurend verder ontwikkelen in zijn vak middels supervisie, intervisie, opleiding en nascholing.

Pieter is vader van 3 volwassen kinderen.

Aangesloten bij de beroepsvereniging het NIP (Nederlandse Vereniging voor Psychologen). Lid van het NVGzP (Nederlandse Vereniging voor gezondheidszorgpsychologen). Big- geregistreerd onder het nummer: 19041942825

Ik ga uit van ieders kracht en eigen probleemoplossend vermogen